Projekt "Certifikacija proizvoda Hildegard d.o.o." je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Projekt: "Internacionalizacija poslovanja putem izlaganja na sajmovima" je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Kroz moje putovanje stvaranja proizvoda, uvijek se vraćam prvo osnovama - onome što priroda nudi u svojim najčišćim oblicima. Uvijek su me intrigirale izvorne stvari, bilo da se radi o informacijama, formulama ili sastojcima.

Zaokupljena sam nerafiniranom i izvornom moći biljaka.

A moje uzbuđenje počinje kada uzmem to iskustvo i znanje, i spojim sa svime što danas znamo kroz znanost. To je jedno neprekidno putovanje do korijena stvari, zatim usavršavanja, preispitivanja, testiranja, eksperimentiranja.

I na kraju svakog od tih ciklusa, kada se pojavi završni proizvod, ispuni me jedan duboki osjećaj zadovoljstva. To je poput ljepote žene. Kada se otkrije i razotkrije iznutra, ima nešto istinski zadivljujuće u njoj.

2 brenda. 1 misija.

S istom misijom prirodne, sigurne i učinkovite kozmetike pričamo dvije priče s dvije marke. Ne ostavljamo mjesta kompromisima u našoj misiji. Pružamo samo širi izbor. Iz istog izvora znanja, s drugačijim načinom proizvodnje i širim izborom proizvoda.

 
 

Izvor držimo tamo gdje smo i započeli - u našem malom akreditiranom laboratoriju smještenom u Makarskoj, u Dalmaciji. Tamo izrađujemo ograničena izdanja prirodnih, ručno rađenih proizvoda s izborom od samo 10 njih. Naš proizvodni kapacitet ostat će ograničen. Dvije ruke su, i uvijek će biti, samo dvije ruke. Ali nešto je posebno u takvom pristupu.

 
 

Slijedom Hildegarda misije, nedavno smo iskreirali dostupniji i urbaniji brend, AVVE. Njime izlazimo izvan hrvatskih granica i postajemo međunarodno dostupni. Proizvodi AVVE prirodni su certificirani proizvodi. U suradnji s našim vanjskim laboratorijskim partnerima pružamo istu misiju, ali širem krugu kupaca, nudeći širi izbor.