Projekt "Certificiranje proizvoda Hildegard d.o.o." sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Neki od sastojaka naših proizvoda


Kakao maslac (lat. Theobroma cacao)


Ulje Monoi (lat. Cocos nucifera, Gardenia taitensis)


Ulje argana (lat. Argania Spinosa)


Pčelinji vosak (lat. Cera Alba)


Macerat korijena mrkve (lat. Daucus carota)


Hamamelis


Ulje pulpe pasjeg trna (lat. Hippophae rhamnoides)


Hypericum perforatum


Ulje prave lavande (lat. Lavandula officinalis)


Ulje makadamije (lat. Macadamia integrifola)


Ulje crnog kima (lat. Nigella sativa L.)


Maslinovo ulje (lat. Olea europaea)


Ulje sjemena čileanske maline (lat. Rubus idaeus)


Macerat gospine trave (lat. Hypericum perforatum)


Aloe vera


Kakao maslac (lat.Theobroma cacao)

2 brenda. 1 misija.

S istom misijom prirodne, sigurne i učinkovite kozmetike pričamo dvije priče s dvije marke. Ne ostavljamo mjesta kompromisima u našoj misiji. Pružamo samo širi izbor. Iz istog izvora znanja, s drugačijim načinom proizvodnje i širim izborom proizvoda.


Izvor držimo tamo gdje smo i započeli - u našem malom akreditiranom laboratoriju smještenom u Makarskoj, u Dalmaciji. Tamo izrađujemo ograničena izdanja prirodnih, ručno rađenih proizvoda s izborom od samo 10 njih. Naš proizvodni kapacitet ostat će ograničen. Dvije ruke su, i uvijek će biti, samo dvije ruke. Ali nešto je posebno u takvom pristupu.

 
 

 

Slijedom Hildegarda misije, nedavno smo iskreirali dostupniji i urbaniji brend, AVVE. Njime izlazimo izvan hrvatskih granica i postajemo međunarodno dostupni. Proizvodi AVVE prirodni su certificirani proizvodi. U suradnji s našim vanjskim laboratorijskim partnerima pružamo istu misiju, ali širem krugu kupaca, nudeći širi izbor.